Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Sürgis orvos van itt? Szeretné...

Sürgis orvos van itt? Szeretnék a munkáról kérdezni!

Figyelt kérdés
Orvosira járok, és nagyon érdekel a sürgősségi ellátás. Szoktam néha bemenni az osztályra is, hogy tanuljak, tapasztaljak dolgokat. Azt viszont nem tudom megítélni, hogy az orvosok szerint milyen ott dolgozni. Fáradtak, sok a dolguk, de valamiért mégis ott vannak. Úgy érzem, ezt túl személyes lenne ott megkérdezni. Egy elejtett megjegyzésből megtudtam, hogy az egészségügyön belül kifejezetten jónak számít a sürgis ápolók fizetése, akkor az orvosoké is? Másik kérdésem, hogy milyen a sürgis orvosok megítélése az orvos társadalomban? Akár kívülálló orvosokként is, mit gondoltok? Olyasmire gondolok, hogy vannak bizonyos ágazatok, amikre azt mondják, nem is igazi orvosok... legyintés megy csak... na ilyen szinten mi az általános vélemény erről az osztályról? Érdekelnének a vélemények.

2017. aug. 29. 10:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ez így van. Egyébként első két évben engem is a sürgi vonzott nagyon. Aztán rájöttem, hogy én inkább elméleti beállítottságú vagyok, imádom halmozni a tudásanyagom, és nagyon felnézek azokra, akiknek átfogó képük van a szervezet működéséről, a patomechanizmusokról és a terápiás beavatkozásokról. Ezért tetszett meg nagyon az aneszt-intenzív, most már nagyon úgy néz ki, hogy ott fogok kikötni.
2017. aug. 31. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!