Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fitymaszűkület műtét hogyan...

Fitymaszűkület műtét hogyan zajlik?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok durván 1hetem van a műtétig és be vagyok szarva Érzésteleníteni fognak Igazábol az érdekelne hogy azt hogyan viszik végbe Esetleg aki már ezt megélte annak érdekelne a véleménye.

Előre is köszönöm!

2017. aug. 29. 02:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Az egyik barátomnak volt. Azt mondta, hogy maga a műtét nem vészes. Akkor kezd fájni, amikor megy ki a fájdalom csillapító. Nem tartanak bent, már aznap hazamehetsz. Az orvosok úgy is ellátnak majd minden információval. A fontos az, hogy 2-3 hétig minimum pihentesd, ne matyizz. Egy hónap múlva pedig már szinte el is felejted a dolgot! Szóval hajrá, oké lesz minden!
2017. aug. 29. 03:56
 2/3 anonim válasza:

Az előző jókat mondott.

Én altatva lettem. A látvány rossz lesz az biztos. Nekem felszívódó varratokat tettek be, amely majd magától ki esik. Azt hiszem betaden krémmel kellet kennem mindennap min 3x, az első hét lesz csak rossz aztán már sokkal jobb lesz!

2017. aug. 31. 10:55
 3/3 anonim ***** válasza:

0,5-1 órás kb maga a műtét ès műtèt után 1-2 órával lehet is haza menni.Kb az első 2 hét lesz rossz,a seb nedvezhet,tehàt gézzel lehet hogy kötözgetned kell (vegyél gézt,betadin oldatot)otthon,a seb mivel nedvezhet a gézhez ragadhat így kamillàval kell leáztatnod,betadin oldattal kend be naponta,az szárít és fertőtlenít.

Ha tudod vedd fel magad 1 hétre a háziorvosoddal táppénzre,addigra a seb kezelést kiismered és a suliba se derül ki hogy mi bajod volt.Ez magànügy,ezt jobb ha nem tudják.A teljes gyógyulás 4-6 hét.

Remélem nem metélésed lesz,arra csak súlyos fitymaszűkület esetében van szükség

2017. szept. 3. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!