Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkület? Műtét kockázatok?

Fitymaszűkület? Műtét kockázatok?

Figyelt kérdés

Fitymaszűkületem van, a fitymám egyáltalán nem megy hátra évek óta.

De

Maszturbáláskor egyáltalán nem fáj, mozgatható, ezen kívül nem sebesedik és nem is büdös.

Szexelni lehet így?

Ha pedig meg akarom csináltatni, az milyen? Azt olvastam bemegyek és 20-30 perc alatt kész, el lehet menni. Mennyire fáj utána? Mekkora az esélye hogy közben, vagy utána valami komplikáció lép fel?

2017. márc. 10. 12:57
 1/6 anonim ***** válasza:

szia, ezt el kell menned megcsinaltatni.

kellemetlen helyzetbe ne hozz ezzel lanyt, es spec ott hagynalak ha ilyet meglatnek, mert ez minden csak nem normalis.a lányoknak ez nem fog tetszeni, és undorodni fognak.a mütetröl sokat nem tudok, körbeinjekciozzak, utana vagnak,összevarjak.gondolom utana kb 2 hetig rossz.de vannak fajdalomcsillapitok amiket lehet szedni, és nem erzel fajdalmat.de ezt mindneképp meg kell csinaltatnod.igazaból mar korabban kellett volna, vagy amikor baba voltal, ha már akkor lehetett tudni.

2017. márc. 10. 13:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Szexelni éppen lehet vele, csak az összes síkosító nyálkát a női szervezetnek kell megtermelnie.
2017. márc. 10. 13:17
 3/6 A kérdező kommentje:

Ugyan már 19 éves vagyok, de a szüleimmel élek, és megkérdezik azért hogy hova megyek. Nekem ez baromi kínos, mit mondjak?

Igazából az egészben ez az egy ami zavar a fájdalmat túlélem.

2017. márc. 10. 13:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Gyógyulás után mennyire hajlik rá a makkra? Mennyire érzékeny a makk, illetve mennyire válik érzéketlenné?
2017. márc. 10. 13:30
 5/6 anonim válasza:
Hasonló cipőben jártam, bár én nem találkoztam olyan lánnyal, aki ettől undorodott volna. Minél korábban végezteted, annál jobb egyébként. A műtétnél teljesen magadnál leszel, helyi érzéstelenítőt adnak (14 év fölött nem altatnak). Utána pár hétig szar, nekem eltartott 2 hónapig is a gyógyulás. Viszont utána jobb lesz, jó túlesni rajta. Egy délelőttös/délutános dolog, nem tartanak bent. Majd furán fog kinézni utána, ne ijedj meg, normális. (emlékszem én sokkos állapotba kerültem amikor megláttam este hogy néz ki, de gond nélkül begyógyult)
2017. márc. 14. 11:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Én szerencsére megúsztam a körülmetélést, pedig ugyanúgy voltam mint te:Semennyire nem meg ne hátra, de petyhüdten se mereven. Az orvosok metélésmániások, többnél is elvoltam, mindegyik lesz. rja amit te akarsz, amúgy is romokban az egész! Magánra meg nincs 175.000 forintom, főleg hogy ugyanazt csinálja mint az sztk-s, de nem feltétlenül azt amit megbeszéltek, egyik barátomnak meg lett metve a fitymája de csúnyán elb. szta neki 175.000 ért, a srác önbizalmilag romokban a betegjogi képviselő meg egy impotens s. gg volt vele.

Ami nekem nagy szerencse volt,hogy időben találtam egy olyan hozzáértő személyt, aki képben van mindkét oldallal, tudja, mit hogyan kell helyesen csinálni, szervezni, és fel is világosít a lehetőségekről. Együtt terveztük meg mi legyen velem, mi lenne a legjobb és mit lehet a szűkületemből kihozni, egy élmény volt vele együtt müködnöm, és emberségböl is jelesre vizsgázott, semmi ciki érzést, semmi szégyellősséget nem éreztem, amikor ezzel a tanácsadóval beszéltem.Maximálisan korrekt volt velem kezdettől fogva és a gyógyulás végéig segített mit és hogyan! Millióegy kérdésem volt, ezekre se itt se az indexen, sem más fórumokon nem kaptam használható válaszokat, ettől a tanácsadótól meg mindent megkérdezhettem, és kaptam is olyan válaszokat, amikkel mentem is valamire.

A végeredmény nagyon jó lett, fitymàm gond nélkül hátrajön, már nem szűk, picit be lett vàgva emjatt kétoldalt picit rövidebb, igy jobb és szebb lett,mint volt, főleg hogy még hosszú is a bőr. A fékem is rövid volt nem kellett hozzá műtét, hogy elszakadjon, de ne fájjon és szép legyen!

Fotóm van, én jól jártam és más is, aki nem eszetlenül orvosokhoz rohan vagy egyedül fog neki megoldani szűkületét és bizonytalan helyekről, fórumokról tájékozódik. Ez olyan probléma, ami világos és személyre szabott egyértelmü megoldást kiván, a fitymaszűkületet körülmetélés nélkül máshogy nem lehet megoldani, se 13 évesnek se 29nek, a nyújtás tágítàs, melegvizes fürdő, babaolaj és társai meg nem csodaszer és nem biztos hogy javul a már meglévö szükületed ha ilyenekkel egymagad kísérletezel ezért nem is ajánlom! Kérj inkàbb segítséget készülj fel rendesen arra hogyan is állj neki kezelni a fitymàdat! Egy biztos ne egyedül!

2017. márc. 14. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!