Légmell vagy valami más?
Figyelt kérdés
Régebben hirtelen egy rövid időre beszúrt a levegő és csak óvatosan tudtam lélegezni míg el nem múlt(ez ritkán fordult elő ezért úgy voltam vele, hogy nincs nagy baj). Már el is felejtettem, hogy volt ez a "gondom" míg kb 1 hete megint előjött de ez most rosszabb volt. El kezdtem kutakodni a netem és rátaláltam a légmellre. Most azt érzem magamon, hogy több levegőt fújok ki mint amennyit be. De azon is agyalok, mivel sok cikket olvastam erről csak bebeszélem magamnak. Feleslegesen meg nem akarok órákat utazni és várni a kórházban.2017. aug. 25. 12:43
2/5 anonim válasza:
Sürgősen olvass utána a PTX-nek.Azt a levegőt,ami ezt okozza,nem tudod kifújni.Amúgy honnan tudod mennyit lélegzel be?
3/5 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, hogy mennyit lelegzem be csak erzem, hogy nem eleg a levego.
2017. aug. 26. 22:17
4/5 A kérdező kommentje:
De akkor miert szokott idonkent beszurni a levego? Azt biztos, hogy nem beszelem be magamnak!
2017. aug. 26. 22:26
5/5 anonim válasza:
Valószínűleg vagy mozgásszervi, pl. bordaközi izom eredetű, vagy egy idegbecsípődés jellegű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!