Elzavarhat az orvos?
Figyelt kérdés
17 évesen csomókban hullik a hajam és nagyon aknés is vagyok ezért bőrgyógyász elküldött góckeresésre vagy mire fogászatra,gégészetre és urológiára
Nos nekem a büszkeségem mindennél többet ér,nekem ott még a barátnőm se matathat
(Nem vagyok pedig szégyenlős,imádok nyilvános helyeken szexelni,a büszkeségem nem engedi hogy nekem felnyúljanak inkább meghalok szó szerint)
Nagyon be fog rágni ha urológiai papír nélkül megyek vissza? A másik 2 vizsgálatból is jut valamire vagy meg se nézi hanem elzavar?
2017. aug. 22. 17:21
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó! Végre egy igazán hasznos válasz
Csak elég ciki lesz megmondani urológusnak hogy bocsi de csak egy papír kell. Félek ő is kiakad vagy veszekedni,győzködni kezd ezzel súrolva a betegjog megszegését
2017. aug. 23. 11:23
12/16 anonim válasza:
Nem fog megeroszakolni az orvos, nem kell aggodnod! ;)
13/16 anonim válasza:
Baromi egyszeru... Te tudod mi az a hatar, amit engedsz, es mit nem. Addig engeded, amig akarod. Nyilvan megprobal rabeszelni a teljes kivizsgalasra, max nem engeded.. ja, es vannak noi urologusok is.
14/16 A kérdező kommentje:
Nő se nyúlkáljon bennem,a páromnak se engedném :D
2017. aug. 27. 19:52
15/16 anonim válasza:
amikor nyúlkálni akar benned (nem így néz ez ki amúgy), akkor megmondod neki, h ezt te nem. Ennyi. Nem fog lekötözni, és megerőszakolni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!