Ha nem fizetem a tb-m egy hónapig akkor már tényleg egész életemben kell fizetni minden hónapban?
Az van hogy most érettségiztem le június végén, és érettségi után 1 hónapig van még tb júliusban, de augusztusban már nincs és szeptembertől dolgoznék tehát 1 hónap ki marad tb nélkül, az én párom mondott egy érdekeset hogy ha meg szakad a tb tehát 1 hónapig nincs nekem akkor azután egész életemben kéne fizetni minden hónapban,ez tényleg igaz???? Szerintem nem mert amint lesz munkám és be leszek jelentve a munkáltatom fogja ezt intézni, szóval a nagy kérdés hogy igaz e amit a párom mondott?
Egyéb kérdés ha augusztusban nincs tb-m azt utólag be kell fizetni? Papírt küldenek róla?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
ÉS annak járj utána, hogy VALÓbAN fizetik-e majd munkánál helyetted.
Ismerősnek első félévben fizették, aztán a fennmaradó 6-ban nem, és ő hűlt el, mikor kiderült, hogy nem elég, hogy piros a tb-je, még van 6 évnyi tartozása is.
Most a bíróságra jár emiatt.
December 15ig biztosított vagy érettségi után.
Amúgy nem igaz amit a párod mondott, rosszul tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!