Miért szüntetnek meg gyógyszereket, amelyek beváltak?
Képzeld magad a gyógyszergyártók helyébe. Csinálsz egy tökjó gyógyszert, ami hamar meggyógyítja az embereket/állatokat, ezáltal keveset és kevésszer fognak vásárolni belőle, így kevesebb pénz jön vissza belőle. Ez már nem éri meg nekik. Megoldás: kevésbé hatékony gyógyszer kifejlesztése, amit hosszabb ideig kell szedni = több pénz kerül vissza a gyártóknak.
Jöhetnek a mínuszok, de sajnos ilyen a valódi világ, a pénz körül forog.
Ha már témánál vagyunk: mikor láttatok utoljára 10 éves garanciát valamire? Na tessék.
Egyes, ment a piros!
Amúgy azt mondták,lejárt a szabadalom.
"Egyes, ment a piros!"
Hűha! Megijedtem!
De folytassátok csak az összeesküvés elméletek gyártását :D
Jöhet a piros, sírok majd ha lesz időm...
Ha az antibiotikumra gondolsz, annak meg van az oka, hogy miért nem adják. De ha van kedved, olvass utána.
A baktériumok fejlődnek, ellenállóbbak lesznek. Azok a gyógyszerek amik 2 éve, 5 éve, 10 éve, 20 éve még hatásosak voltak, mára elavultnak számítanak.
Előző vagyok.
Ja, és #1-es voltam, úgy gondolom logikusabb magyarázatot adtam, mint a kérdező összeesküvés elmélete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!