Na és ha meg vizsgálnák akkor mi lenne? Ez miért kérdés?
2017. aug. 9. 18:39
3/12 anonim válasza:
Hát. Epe műtétnél nem fogják vizsgálgatni. Viszont egy epe műtét lehet 8 órás is vagy több, attól függ. Ilyenkor katétert kapsz, tehát odanyúlnak, ha ettől félsz. De ilyenkor már altatásba leszel szóval.
2017. aug. 9. 18:40
4/12 anonim válasza:
Nekem nem vizsgálták meg, gyanítom senkinek sem szokták és neked sem fogják!
Aneszteziológiai vizsgálat lesz, de ott tuti nem vizsgálnak nemi szerveket,csak testsúlyt mérnek, vérnyomást és feltesznek kérdéseket.. a nemi szerveknek semmi köze nincs az epeműtéthez!
2017. aug. 9. 18:41
5/12 anonim válasza:
Egyébként ne legyél szégyellős, nem akarlak megijeszteni de a műtőasztalon meztelen leszel!
2017. aug. 9. 18:41
6/12 A kérdező kommentje:
Tudom meg jarok nogyogyaszhoz is meg nem vagyok szegyenlos csak erdekelt :D
2017. aug. 9. 21:58
7/12 anonim válasza:
Nem vizsgàljàk a nemiszervekez ès műtèt alatt műtős ruha van a betegen,nem teljesen meztelen.Ott van szabadon a test ahol a műtétet végzik
2017. aug. 11. 16:18
8/12 anonim válasza:
De meztelenül tolnak be és engem kb 6 ember látott meztelenül :) és az ápolónőket bele sem számoltam.
2017. aug. 11. 17:06
9/12 anonim válasza:
Nem tudom milyen kórházba voltál,milyen műtéttel utolsó?
De több ismerősőm műtötték már,a műtét jellege se mindegy,pl. anyunak kezét csavarozták altatásba ott műtös ruha se volt,sajàt hálóruhàja volt,abba tolták be,reggel jöhetet haza,többnek nőgyógyászati műtétje is volt senkit nem toltak be meztelenül,ott műtös köppenyt kaptak,a làbukat befáslizták és bódításkor tették szabaddá a területet,kifeszítették a lábukat.
Eleve van hogy a kórhàzi folyosóról toljak be a beteget a műtőbe érdekes lenne ha ruha nélkül tolnák végig....
2017. aug. 20. 15:27
10/12 anonim válasza:
A kórházi folyosón nyílván nem meztelenül toltak végig, le voltam takarva. De a kórteremben le kellett öltöznöm, ott letakartak majd mikor betoltak a műtőkhöz ott leszedték rólam a takarót, ott mindenki előtt át kellett másznom meztelen egy másik ágyra, majd úgy toltak be a műtőbe ahol megint letakartak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!