Egészségügyi kiskönyvre van szükségem. Hova kell mennem?
Figyelt kérdés
Elolvastam a már kiírt kérdéseket, de nekem még mindig nem tiszta. 17 éves lány vagyok, nyáron olyan diákmunkára szeretnék jelentkezni, ahol előírt feltétel az EÜ kiskönyv megléte. Fizetnem kell érte? Hová kell fordulnom? Annyiféle választ írtak, hogy nem tudok kiigazodni rajtuk. Köszönöm a segítséget!2010. máj. 24. 09:47
1/2 anonim válasza:
Szia! Én épp az elmúlt napokban csináltattam, én is megszenvedtem vele. Azt tudom ajánlani, hogy hívd fel a diákszövetkezetet, akiknél dolgozni fogsz, hogy náluk van-e kijelölt orvos, vagy a saját háziorvosodhoz fordulj miatta. Ők megfogják tudni mondani. Ha nem diákszövetkezeten keresztül mész, akkor egyenesen a háziorvos. Ezen kívül kell menned tüdőszűrésre is - időpont, beutaló nem kell!
Fizetni nem kell érte, viszont a eü. kiskönyvet neked kell beszerezned. Ezt bármelyik papírboltban megteheted.
Ha van még kérdésed, írj, segítek szívesen, ha tudok! :)
mit és hol fogsz dolgozni? én Tesco pénztárban leszek, Veszprémben.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Én igazából egy Szamos cukrászdában, még nem 100 %, de elég valószínű, és oda kell majd. Ha meg nem, akkor meg én is keresek valamit diákszövetkezeten keresztül, de nem árt, ha van, hogy ne akkor kelljen szórakozni vele. :)
2010. máj. 24. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!