Ha a munkához szükség van "egészségügyi kiskönyvre" akkor az mit jelent? Milyen vizsgálatokat kell elvégeztetnem?
Figyelt kérdés
Árufeltöltő munkáról lenne szó és diák vagyok.2010. jan. 30. 09:51
1/4 anonim válasza:
Menjél el a háziorvosodhoz, de szerintem kell hozzá még széklet és vizelet minta is, mivel árufeltöltő leszel.
2/4 A kérdező kommentje:
Most olvastam a neten, hogy el kell menni bőrgyógyászhoz is. Ott mit néznek? Nekem nincs tökéletes bőröm sajnos, akkor nem is dolgozhatok vagy ott csak azt nézik nincs.e fertőző bőrbetegségem?
2010. jan. 30. 12:58
3/4 anonim válasza:
Az sztk munkaalkalmassági rendelésére kell menned, nincs ingyen, fizetni kell érte (nekünk tavaly 6700,-Ft volt, ezt csak egyszer kell fizetni, amikor viszed a leleteket, már nem)! Ott elmondod, milyen munkakörbe kell a kiskönyv, az orvos pedig odaadja az ahhoz szükséges vizsgálatokhoz a beutalókat. Általában tüdőszűrés, labor, háziorv. kell, élelmiszerhez, kisgyerekekhez széklet is. És még egy csomó minden lehet, munkakörtől függően, mint már írtam. Elvégezteted az összes vizsgálatot (ebből csak a székletért kell fizetni az ÁNTSZ-nek) és ha minden leleted megvan, bármelyik nyomtatványboltban veszel egy eü kiskönyvet (kb.130,-Ft) és visszamész a dokihoz, aki bepecsételi neked az alkalmasságot 1 évre.
4/4 A kérdező kommentje:
ok, köszi :)
De akkor bőrgyógyászhoz nem is kell menni?
2010. jan. 31. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!