Gombás megbetegedéssel valaki ment már ügyeletre?
Azt szokták mondani, hogy az ügyelet a sürgős problémák megoldására van, a többire ott vannak a szakrendelések.
Okoz olyan problémát, ami nem várhat hétfőig?
Sajnos nem, nem okoz. Bár rohadt nagy probléma, hogy az üzemorvos teljesen fogalmatlan, a háziorvos kenegetős vackot ad rá, a bőrgyógyászaton meg szeptemberre kapnék időpontot. RÖhely b***dmeg, hogy havonta 28-30 ezreket vonnak le arra, hogy ne kapjak semmit a pénzemért.
Mi kerül ennyibe?! A sok mutyizást be kéne szüntetni. Vagy had válasszam meg én, hogy hol szeretném magam biztosítani!
"Mi kerül ennyibe?! A sok mutyizást be kéne szüntetni. Vagy had válasszam meg én, hogy hol szeretném magam biztosítani!"
A sok és nagy kórház, a felelőtlenül megépített és fenntartott épületek, régi épületeknél az óriási belmagasságok és egyéb adottságok.
Minden erőforrásnak, kezdve a kórházi WC-ből ellopott papírtól egészen az orvosok munkaidejéig, a pazarlása.
Azok ellátása a befizetésekből, akik semmit vagy nevetségeset fizettek be.
És persze a mutyi, bár az nem az alsó szinteken számottevő.
A legutolsóhoz mit lehet hozzátenni? Túl sokan választanák, így fenntarthatatlanná válna a mostani rendszer, szóval arra nem fog lehetőséget biztosítani semelyik kormány.
Egészségügyis az egész családom, csak én lettem mérnök, szóval ez csak egy sima vasárnapi ebéd közbeni társalgás kezdete...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!