Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A sebeszeti osztalyokon az...

A sebeszeti osztalyokon az alabbiakban leítak gyakoriak, vagy csak esetemben fordult elő?

Figyelt kérdés
Sűrgősseggel kellett megműteni,mielőtt levittek a műtőbe infúziót kaptam kb 2 óran keresztül,eddoig rendben,de abban az agyban tóltak be a műtőbe,melyen feküdtem.A műtet utan ugyanabba az agyba kerültem vissza agynemű csere nélkül,majd tóltak vissza a kórterembe.Egy het múlva újra kellet műteni,mert elfertőződtem.
2010. máj. 22. 16:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszia valasz/előző/,sajnos nem vagyok tisztaban a fertőzesek fajtajaval,mert eddig nem volt egy sem!
2010. máj. 30. 07:36
 12/12 anonim ***** válasza:

Engem 4x műtöttek(epehólyag eltávolítás, és 3 gerincműtét), és mindig nekem kellett átfeküdnöm egy szállító ágyra (nem tudom minek nevezik).

MRSA-szűrésed (orrváladék tenyésztés) meg volt, gondolom.

2010. máj. 31. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!