Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Tenyér vérzés mennyire lehet...

Tenyér vérzés mennyire lehet súlyos? Lent👇🏽

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma néztem egy filmet amiben az egyik szereplő megmarkolt egy kardot és a tenyere vérzett. De csak abban a pillanatban volt sok vér aztán semmi több.

Nem vagyok ezzel tisztában. Ez tényleg így van, vagy csak a filmben? Ha megvágom a tenyerem nem fog sokáig vérezni? Persze tudom függ a mélységtől,hogy hol vágom meg....

Aki tud valamit erről írja meg légyszi😆

Köszi és senki ne gondoljon rosszra NEM akarom kipróbálni, csak érdekel.

2017. júl. 10. 19:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más az érhálózata. Lehet, hogy az egyiknek iszonyúan vérzik, de lehet, hogy a másiknak nem, mert pont kevés eret ért. Meg persze a bőr vastagságától is függ. Nem mindegy, hogy egy fiatal kamaszlány vágja el a kezét, aki szinte semmihez sem ér, vagy egy segédmunkás, aki téglákat pakol egész nap és edzett a bőre.
2017. júl. 10. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!