Tükrözés után fájdalom a mellkasban! Ez normális?
Figyelt kérdés
Tegnap előtt volt gyomor, vékony és vastagbél tükrözésem egy időben altatásban. Tegnap délután mellkasi fájdalom jelentkezett, ami azóta sem múlt el. Tömpán fáj és néha belenyilal. Az orvos aki tükrözött azt mondta, hogy nem a vizsgálattól van, de én ezt nehezen hiszem el, mert ilyenem még soha nem volt! Se gyomorsavtól se stressztől. A házirovosom legyintett, de ő ha a véremen csuszva megyel hozzá se csinál semmit, végül elmentem az ügyeletre, ahol a szívemet nézték és az rendeben volt és a vérnyomásom, azt mondták ne mtudják mitől van. majd elmúlik biztos.... de nem múlik, nagyon aggódok! Volt már valakinek hasonló panasza tükrözés után? N/292017. júl. 5. 22:20
1/1 nemethkaroly válasza:
Tudja fene. Menj el egy klinikára. Azok általában jobban szoktak ügyelni ezekre.
Amikor én tüdő szűrőn voltam 3-4 napig fájt a mellkasom mint a rosseb. Anyámnak nem. Másnak se. Lehet elmúlik.. lehet nem.
Keress egy másik orvost, ha fáj akkor baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!