Miért Zsibbad a karom, olyan módon, hogy nem tudom mozgatni?
Az a problémám, hogy lefekszek aludni és ara ébredek valami nincs rendben velem. Megpróbálok megmozdulni, de az egyik karom nem mozdul és hideg. Mint a rongy baba keze arrébb kell a saját testrészem raknom. Erre felállok és leszalad a vér a kezembe és mint a vulkán úgy ég a karom utána. Eltelik egy, két másodperc és minden rendben. Akkor fordul elő általában mikor a karomon fekszek. Mitől lehet ez?
NEM KÉREK AZOKBÓL A KOMMENTEKBŐL, HOGY PL: NE ALUDJ!
Én is csak találgatni tudok, tavaly október végén elzsibbadt a kezem az újjam hegyétől a könyökömig.voltak rajta hólyagok amik elterjedtek, az orvos megállapította, hogy övsömör.Na ez elmúlt egy idő után de a zsibbadás megmaradt.Most voltam neurológusnál tegnap és injekciót írt, ma vettem fel az elsőt a 10-ből.
Ez nem pont ugyan olyan eset, mint a tiéd, mert neked csak akkor zsibbad, ha rajta fekszel,nekem meg egyfolytában, de szerintem ideg alapú az is, idegbecsípődés, gerincporckopás,ilyenekre gondolok, hogy a tied is az lehet.Én a helyedben elmennék a doktorhoz, kíváncsi lennék mit mond rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!