Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Elsősegély tanfolyamon hozzá...

Elsősegély tanfolyamon hozzá fognak nyúlni a hajamhoz?

Figyelt kérdés
Csak mert én nagyon nem szeretném, és tuti nem engedem meg. De az elméleti résznél volt olyan, hogy fejkötözés. Ilyeneket is muszály gyakorolni élő személyeken?

2017. máj. 30. 13:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tanfolyamon általában önkéntes alapon megy ez és egy emberen mutatnak be mindent vagy mindenki először rajta csinálja meg, de utána általában párosan nézi meg az oktató.

Vizsgán ha kihúzza valaki, meg kell csinálni és általában kettesével mennek be az emberek, szóval ha az húzza akivel bementél akkor ő rajtad csinálja meg ahogy a stabil oldalfekvést is és nincs nyafogás.

Ha te megtagadod akkor a vb tuti megszívat, de minimum kiröhög, után pedig elmondja a véleményét. Végigcsináltam adminisztrációs oldalról már pár vizsgát és láttam dolgokat, nem sajnálják a buktatást, sőt az pénz nekik...

2017. máj. 30. 22:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Jó akkor ha már ennyire belemegyünk akkor olyan sincs hogy jét. Max j-t. Na sziasztok
2017. máj. 30. 22:38
 13/14 anonim ***** válasza:
dehogynem, van olyan, hogy "jét", helyes alakban úgy kell leírni, [jét], fonetikus írás, ugyanez eljátszható akármelyik másik mássalhangzóval
2017. máj. 31. 16:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Még szájból szájba lélegeztetés is rajtad fogják gyakorolni sőt a szívmasszázst is!😂😂
2017. jún. 3. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!