Mivel lehet kórházba kerülni, ami nem veszélyes? Mondjuk elájulni vagy az nagyon veszélyes?
Ha elájulsz ès utána magadhoz tèrsz, akkor lehet kijön a mentő, de nem visznek be kórházba, hanem majd magadnak elmèsz te szèpen kivizsgálásokra.
Esetleg alkoholmèrgezèssel lehetsz a detox vendège egy èjszaka erejèig, de reggelre onnan is kilöknek. Ès az első alkalom ingyenes.
De most komolyan, mèg akinek baja van, attól is minnèl hamarabb próbálnak szabadulni a kórházban. Megműtenek, aztán tessèk-lássèk, pár nap múlva kitesznek a kórházból, mert kell a hely.
Ájuláshoz nem is szoktak felénk kijönni, elmondják mit csináljanak vele az otthon lévők és menjen el másnap a háziorvoshoz, ügyeletre ha még rosszul van... Epilepsziás szomszédunkat otthon ellátták és ennyi volt, nem vitték be.
Én agyrázkódás gyanúval kerültem és kiugrott könyökkel, pár óra megfigyelés és mehetettem haza még aznap.
Kb semmivel nem tartanak bent sokáig. Szülésnél is max 3 nap utána kirugdalnak. Műtéteknél is 24óra a megszokott, mert kell a hely.
Trombózis gyanúval is megnézik az embert és pár óra múlva mehet haza. Az orvosok tudják hogy ki szimulál, vérvétel és egyebek nem hazudnak az pedig hamar megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!