Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogy működik a tüdőszűrő?

Hogy működik a tüdőszűrő?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, nyáron dolgozni szeretnék menni dolgozni, ahhogy kell a tüdőszűrő, és üzemorvos. Az lenne a kérdésem, ha a gondviselőm nem tud velem eljönni, hogyan tudnánk megoldani? Van egy szülői nyilatkozat az oldalon, azzal mit kell csinálnunk? Elég ha kiìrjuk egy lapra, vagy ki is kell nyomtatni?
2017. máj. 23. 17:21
 1/7 Pelenkásfiú ***** válasza:
Biztos vagyok benne, hogy kézzel írva ugyanúgy elfogadják, csak használjátok ugyanazt a szövegezést és legyen minden kitöltve, ahol a nyomtatványon a .........-os rész van. Meg legyen jól láthatóan aláírva.
2017. máj. 23. 17:30
 2/7 Pelenkásfiú ***** válasza:

Valamint:

"Munkaalkalmassághoz kért vizsgálat elvégzéséhez –kortól függetlenül- foglalkozás egészségügyi vagy háziorvosi beutaló szükséges és térítési díj ellenében végezhető el. Minderről a kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi LXXXIII: törvény 10.§ db) pontja rendelkezik."

2017. máj. 23. 17:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen persze. Jolvan, koszonom szeoen:)
2017. máj. 23. 17:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Holnap mennénk beutalóért. Mennyibe kerül? Illetve bármikor lehet menni? Nem szükséges időpont?
2017. máj. 23. 17:42
 5/7 Pelenkásfiú ***** válasza:

1.700 Ft.

Szerintem nézd meg a weboldalát annak a helynek, ahová mész.. hogy egyáltalán melyik nap hánykor lehet menni.

Szerintem időpont nem kell, de ott minden infót megtalálsz.

2017. máj. 23. 17:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen megnéztem, csak biztosra akartam menni. Koszonom! :)
2017. máj. 23. 18:02
 7/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Tüdőszűrésre tüdőszűrő állomáson nem kell beutaló,csak 1700 pénz.
2017. máj. 24. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!