Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Altatás után miért hánynak az...

Altatás után miért hánynak az emberek? Ki lehet valahogy védeni?

Figyelt kérdés

2017. máj. 9. 17:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Az altatószerek mellékhatása. Úgy szokták kivédeni, hogy adnak ellene gyógyszert.
2017. máj. 9. 17:25
 2/7 anonim válasza:
71%
Én nem is hánytam altatás után.
2017. máj. 9. 17:27
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Az altatószerek és fájdalomcsillapítók izgatják a hányásközpontot az agyban. Droperidolt célszerű műtét közben adni, vagy műtét után.
2017. máj. 9. 17:55
 4/7 anonim ***** válasza:
27%
Aznap nem eszel.
2017. máj. 12. 06:49
 5/7 anonim ***** válasza:
71%
Ha nem eszik, akkor is tud hányni. Gyomorsav álomszépen fel tud jönni kaja nélkül is. Egyébként altatás előtt amúgy is tilos enni.
2017. máj. 12. 16:17
 6/7 anonim válasza:
Én nem hánytam, csak a torkom fájt aznap egy kicsit. Na meg a térdem, mert azt műtötték.
2017. máj. 16. 06:43
 7/7 MadócsGréta válasza:
A nővér úgyis fog neked szólni, hogy ha altatás után ébredezel maradj nyugton ne mozogj jobbra balra ne ülj fel hirtelen az ágyból stb. és akkor nem lesz se fejfájás se hányinger/hányás.
2017. máj. 27. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!