Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mennyi a fizetése most egy...

Mennyi a fizetése most egy ápolónak, nővérnek, orvosnak?

Figyelt kérdés

Alap fizetésre gondolok.

És ezért hány órát dolgoznak?

mennyit kel havi óraszámot dolgozni?

Mindig megy a "hiszti" mind két részről úgyhogy szeretném ha az eü.-ben dolgozók első kézbőli információt adnának.

köszönöm

2017. ápr. 20. 18:43
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
Amúgy megkeresem az Orvosok, szakorvosok, fogorvosok, szakfogorvosok illetmény-, illetve bértábláját és 255 320 bruttót ír a kezdő orvosra (0-3 év). :)
2018. febr. 12. 11:38
 32/34 anonim válasza:
Jajj...szerintem ti szakorvosra gondoltatok! Megtaláltam a 354 ezres dolgot ( [link] és ez friss SZAKorvosokra vonatkozik! :) A kezdő orvos nem ezt jelenti, hanem aki kijött az egyetemről és rezidens orvos lesz. :D A szakvizsgáig még van (általában) 5 év és miután leszakvizsgázott valaki, tényleg I kategória lesz.
2018. febr. 12. 12:37
 33/34 anonim ***** válasza:

Amit linkeltem azon le van írva, hogy egy orvos kezdő fizetése valahol 255 ezer körül van, míg a szakorvos 454.000Ft. Ez már az emelt bérük, mert ugye tavaly novemberben megemleték 100.000ft bruttóval, az rezidensek 50.000-rel kaptak többet. De az orvos bére NEM a szakdolgozói bértáblához kötött, hanem nekik van külön bértáblájuk.

Nálunk biztosan tudom, hogy aki idejön kezdőként eleve "I" kategóriába vannak sorolva, vagyis pótlékokkal együtt megkapják a kb 500.000-et, ez valószínű munkáltatói döntés. Nyelvpótlék viszont itt már tudomásom szerint nincs. De több helyről tudom, hogy nem az általad említett 255.000 forinttal kezdtek el dolgozni.

2018. febr. 12. 14:42
 34/34 anonim válasza:
Oké, köszi. Sajnos ettől még én ennyit keresek.
2018. febr. 12. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!