Mennyi a fizetése most egy ápolónak, nővérnek, orvosnak?
Alap fizetésre gondolok.
És ezért hány órát dolgoznak?
mennyit kel havi óraszámot dolgozni?
Mindig megy a "hiszti" mind két részről úgyhogy szeretném ha az eü.-ben dolgozók első kézbőli információt adnának.
köszönöm
Amit linkeltem azon le van írva, hogy egy orvos kezdő fizetése valahol 255 ezer körül van, míg a szakorvos 454.000Ft. Ez már az emelt bérük, mert ugye tavaly novemberben megemleték 100.000ft bruttóval, az rezidensek 50.000-rel kaptak többet. De az orvos bére NEM a szakdolgozói bértáblához kötött, hanem nekik van külön bértáblájuk.
Nálunk biztosan tudom, hogy aki idejön kezdőként eleve "I" kategóriába vannak sorolva, vagyis pótlékokkal együtt megkapják a kb 500.000-et, ez valószínű munkáltatói döntés. Nyelvpótlék viszont itt már tudomásom szerint nincs. De több helyről tudom, hogy nem az általad említett 255.000 forinttal kezdtek el dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!