A háziorvosoknak miért nincs tudásuk?
Több háziorvosom volt már Budapesten, időnként lecserélem őket, abban a reményben, hogy egy másik orvosnak talán több tudása lesz.
Sajnos, hiába minden, sok a tudatlanság, a téves diagnózis és a félrekezelés.
A szüleimnek ugyanilyen gondjuk van, a doki évek óta nem tudja beállítani a gyógyszert. Lecserélték a dokit, de az új sem jobb, sőt - félrekezelte őket.
Az ismerőseim is erre panaszkodnak, senki nem tudott még ajánlani jó háziorvost. Azt mondják, hogy még az alapvető dolgokat sem tudják a háziorvosok. Én is ezt tapasztaltam.
Egyáltalán mit csinálnak az egyetemen?
Akár milyen panasszal, betegséggel kérek segítséget a háziorvostól, nem vesz komolyan, kinevet és lelki okokra hivatkozik, hogy 'menjek sportolni", az jót tesz az idegeknek, megnyugtat.
Az sem zavarta, amikor fogyókúra nélkül 3 hónap alatt lefogytam közel 20 kg-ot! Azt mondta, ne stresszeljek és felírt nagy adag B6 vitamint (napi 20 mg), hogy majd az megnyugtat.
Kénytelen voltam magánrendelőbe menni, ahol kiderült, hogy pajzsmirigy betegségem van, valószínű, hogy már évek óta, csak a háziorvos magasról lesz..ta, hogy foglalkozzon velem.
Nagyon hullik a hajam, a fele már kihullott. A háziorvos szerint "lehet, hogy ez normális", mert tavasz van.
Végül azt mondta, hogy "szedjek egy kis vasat", és fel is írta, annak ellenére, hogy nincs vashiányom.
Valaki tud ajánlani Budapesten egy rendes háziorvost? :-(
Anyukámat is én diagnosztizáltam pajzsmirigybajjal, a háziorvosa síkhülye, még azt is megtagadta hogy beutalót adjon amikor már le volt a klinikával rendezve az időpont is.
Borzalom, komolyan amikor ügyeletben az ilyen degeneráltak vannak, akkor érdemesebb apizzafutárt kihívni, az legalább kaját is hoz, és ugyanúgy nem ért az egészségügyi dolgokhoz valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!