Térdműtét után mennyi ideig fájt a lábatok?
Kösz, hogy válaszoltatok.
Am hogy tudott a féed gipsszel autózni?
Nekem szalag műtét volt, három pici lyuk, meg egy három centis vágás...
Ez volt 06.01-én, majd 03-án este újra felnyitták. Nekem még mindíg fáj, szúr ha rálépek, holnap randizok a dokival.
1 hetet voltam kórházban, majd feküdtem három hetet, és utána kezdem a gyógytornát, nagyon jól haladtam, aztán megint kificamodott kutyasétáltatás közben, és azóta szúr, és fáj... Most kíméletesebb gyógytornát végzek.
Amúgy pedig, én még mindíg azt mondom a csőkivétel fájt a lehető legjobban... Senkinek nem ajánlom. 17/L
07.16-án artroszkópos - két lyukat csináltak a térdemen - eljárással műtötték a térdem, 30x30x40mm meniscus cysta volt a térdkalácsomnál, ami ideget és ereket nyomott, továbbá a két csont között is megtalálható volt. Egynapos beavatkozás volt, kaptam csövet én is a térdembe, amit másnap vettek ki - egész éjszaka fájt a térdem, így kivételkor csak annyit éreztem, hogy valamit kihúz.
07.22.-én varratszedésre mentem vissza, előtte két nappal estére nagyon megfájdult a vádlim - nem a térdem, az is fájt és bucira volt dagadva - és nem tudtam járni, ekkor leszívtak az ízületi tokból 70ml - mivel érzéstelenítés nélkül csinálta a doki, így a fájdalomküszöbömet átlépte az eljárás - vért. Még ezen a napon szintén újra tudtam járni, de a vádlim ekkora már szépen bevérzett, doki elmondása szerint ereket nyomot el a duzzanat, ezért lett véraláfutásos a vádlim. 07.26. hozta meg a változást, újra sikerül járnom, fájdalom csak akkor van, ha megállok, a vádlim görcsölni kezd, ez a mai napig meg van 07.29. A gyógytornász és az orvosok javaslata is, hogy minél többet kell mozgatni a térdet. A saját tapasztalataim alapján, sokat kell mozgatni terhelés nélkül és terheléssel is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!