Hogyan zajlik az artroszkópos térdmütét? Van esetleg valakinek tapasztalata róla?
Kiváncsian várok bármilyen tapasztalatot, véleményt ezzel kapcsolatban. Mennyi ideid tart a mütét, és utána mennyi ideig kell bent maradni a kórházban? És egyáltalán hogyan zajlik? Hálóinget kapokk vagy miben mütenek? Eléggé izgulok miatta, szóval bármilyen információt szivesen fogadok! Köszönöm!:)
16/L
Gondolom már tulvagy rajta de azért leírom :-D
Nekem most 3-an volt a műtét! :)
Előtte való nap befekves.... Aznap semmi sem történik csak az aneszteziológus megy be hozzád beszélgetni kerdezoskodni!
Éjféltől se enni se inni nem szabad!
Műtét reggelen fertőtlenítő fürdés! Aztán megkapod a branult! :)
aztán kb műtét előtt fel órával a bátorító (nyugtató ) szuri a hatsodba aztán infúzió!
Aztán irány a muto!!! Rajram bugyi az volt!
Ott benn saját labamon atmasztama mutoasztalra! :)
Ramtettek a mutyuket kiszijjaztak és közbe keszitettek elő a lábam! :)
Beszélgettunk poenkodtunk benn egész addig amíg el nem aludtam! :)
Vénás 3 fecskendo valami aztán maszk ... kerdeztek aztán maszk aztán kohogtettek aztán maszk vmi hideg levegőt éreztem és már szunditottam is! :)
Teljesen jól viseltem az altatast!
Negyed1-kor kezdték és negyed 2-kor kinn is voltam! Fel5-kor felállni és setalni a wc-re! :)
Borzasztóan fájt most utána!
Másnap gyogytorna aztán irány haza! :)
nekem csak jó emlékeim vannak az egészről! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!