Beszakadt dobhártyával van valami teendő?
Figyelt kérdés
Enyhe fülzúgás miatt a fül orr gégészeten voltam, ahol a kedves orvos fülmosás során beszakította a bal dobhártyámat. Elég sokszor szúrták már fel, illetve fakadt már ki a fülem gyerek koromban, meg tudom állapítani hogy most is valami ilyesmiről van szó. Tompán, szinte semmit nem hallok az érintett fülemmel, fáj, és hangosan sípol azóta, illetve erős recsegést hallok, ha mozgatom az állkapcsomat. Mindkét fülemet mosta, a jobbal nincs semmi tünetem. Ez a barom meg ráírta az ambuláns lapra, hogy mindkét dobhártya ép. (Persze véletlenül se nézett bele a mosás után.) Szerintetek van valamit teendőm ezzel, vagy csak hagyjam begyógyulni, és reménykedjek, hogy nem károsodott a hallásom?
Előre is köszönöm a válaszokat.
2017. ápr. 3. 14:51
1/2 anonim válasza:
Én visszamennék az ambuláns lapommal a fül-orr-gégére és elmondanám, hogy xy doktor úr kimosta de azóta nem jó a fülem. Hadd lássák, mit művelt vele, plusz írnak rá valamit, ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!