Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » 5 hetes terhes vagyok, és...

5 hetes terhes vagyok, és most kaptam új állást. A jövő héten munkaalkallmassági vizsgálatra kell mennem. Mit tegyek? Nagyon szeretném ezt a munkát, így nem nagyon szeretném megmondani, hogy terhes vagyok. Megtudja az orvos, ha nem mondom meg?

Figyelt kérdés

2017. márc. 7. 22:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudja meg, ha nem vallod be. Akkor tudja meg, ha megvizsgál nőgyógyász. Régen felvételnél el kellett menni vállalati nőgyógyászhoz és az megvizsgált. Szerintem ma már nincs ilyen.
2017. márc. 7. 22:16
 2/4 anonim ***** válasza:

12. hétig munkahelyen nem szokás megmondani, addig bármi lehet sajnos. Nálunk a 8.héten korai volt az öröm...

Viszont kérhetnek be nőgyógyászati papírt és arra rákerül :\ Valamint nálunk volt nyomkodós vizsgálat, csípőcsonttól felfelé gyomorig végignyomkodta a doki...

Ne mondd meg, ha kérnek be papírt vagy valami akkor nem tudtad ;)

2017. márc. 8. 13:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Nálunk a családt sem tudja még. Has nyomgodásnál ki lehet tapintani?
2017. márc. 8. 19:30
 4/4 anonim ***** válasza:
5 hetes terhességet nem lehet kitapintani
2017. aug. 31. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!