Hová forduljak?
Figyelt kérdés
Van egy 3 éves kislányom.a füle 1 éves kora óta gombás,természetesen hordjuk orvoshoz,és kezeljük is. Mivel tb alapon ló**** se csinálnak magán úton hordjuk.minden alkalommal kiszívják,majd kap 12 órás csíkot,ezt követően 5-10 napig csepegtetnem kell itthon alkoholos fülcseppel. Lelkiismeretesen végig csináljuk,kontrolon minden ok,de pár hét múlva kiújul.hajmosáskor nem éri víz a fülét,mert hajmosó kalapot használunk,plusz bedugom a fülét. Most olvastam a neten hogy pont ilyen bajra borkénsav port kell fújatni a hallójáratba,de arról nincs infó hogy hol csinálják. Cdongrádmegyében lakunk.2017. márc. 1. 13:00
1/2 anonim válasza:
A gomba a nedves közegben tenyészik. A csepegtetés IS nedvesít. Orvost nem tudok neked javasolni, csak Budapesten, de létezik egy száraz kezelés, egy púderszerű por, amit belefújnak és az megszünteti a problémát. Keress fel egy magánorvost és ragaszkodj a száraz kezeléshez.
Nem kimosni, nem nedves vatta, nem betadin és nem csöpögtetés, csak ez a száraz kezelés.
2/2 A kérdező kommentje:
A kiíráson utáni kezelés óta nem volt problémánk ezzel,orvost váltottunk,az otogutta csepp maradt továbbra is,viszont kaptunk egy harminc napos bélflóra regenerálást. Hogy ez hozta e az eredményt nem tudom,vagy az hogy most az előírtnál tovább csepegtettem a fülébe nem tudom. Amit csepegtettünk alkoholos,azt mondta a doki,hogy az elöli a gombát
2017. jún. 20. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!