Labor-vérkép ellenőrzésnél, van más módszer a vér/vizelet vételre a hagyományos eljáráson kívűl?
Szájmaszk és félrevonulsz amíg nem szólítanak.
Az meg, hogy mennyire ügyetlen a nővér, a vénádtól is függ mennyire látszik gondolom.
Csak magánrendelésen lehet szerintem ezt megúszni, vagy megkérdezed a kijövőktől, hogy mennyire bénázott a nővér és melyik székbe ülj, ha több van egymás mellett.
Van ahol három szék is van és legfeljebb előre engeded a következőt, ha másik székhez kerülnél.
Vagy korábban menj (első 20ban érdemes benne lenni) vagy később. 7 óra körül van a tömeg tipikusan.
Nálunk a háziorvos mellett sokszor van gyakorló nővér, hát 2x kifogtam, rajtam gyakoroltatta.. :\
SZTK-ban profik vannak általában, akinek aznap már a 20. vagyok, sokszor jönnek be nálunk mentősök is, na ők pikk-pakk elintézik, plusz szóltak hogy vérvétel előtt mindig igyak meg fél liter és azóta gyorsan végzek.
Nálunk 7-től 10-ig lehet menni, én háromnegyed tízkor szoktam beállítani, ilyenkor már alig vannak. Nekem már szétlőtték pár vénámat, mégis mindig könnyen találnak, mert nagy gyakorlatuk van.
Valóban leveheti a háziorvos asszisztense is, fekvőbeteg esetében ez így szokásos, de ha megkéred szépen, és meghálálod, biztos kijön hozzád is.
Ha rosszak a vénáid, kérheted, hogy csecsi tűvel, a kézfejedből vegyenek.
Azt mondják, hogy fáj, de nekem nem. Az biztos, hogy kézfejen nem lehet elhibázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!