Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A háziorvosom "nem szolgál...

A háziorvosom "nem szolgál ki" Miért?

Figyelt kérdés

2 hét múlva műtik a térdem. Előtte vérvételre kell mennem.

Voltam a háziorvosomnál beutalóért,de nem adott.

Mennem kell majd szájsebészet röngentre mert egy tejfogam elfelejtett kinőni és most akar 25 évesen,rossz helyen. Oda kaptam tőle beutalót,de vérvételre nem holott azt külön kértem,más miatt. Azt mondta majd legközelebb. Hát remek. A műtétről nem akartam neki beszélni,mert maszek és semmi köze hozzá. Csak a pletyka menne a faluba.

Tavaj az alkalmasságimat sem csinálta meg a jogsihoz. Azt mondta jöjjek vissza a 2 hét múlva.

Ha átiratom magam másik dokihoz ott egyből kérhetek beutalót?

2017. febr. 20. 14:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy a hibás, mert a háziorvosnak "illik" szólni egy mütétröl, ha meg nem tud róla, akkor honnan tudná, hogy milyen tipusú vérképet kell csináltatni, meg hoyg egyáltalán miért akarnál vérvételre menni.

Azt meg végképp nem értem, egy TÉRDmütétröl mit lehet pletykálni!?!?!?

Másik orvoshoz nem tudsz kapásból átkerüli, emellett az sem fog adni beutalót csak azért, mert lyen kedved van!

2017. febr. 20. 14:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy a pletyka menne? Orvos nem kotyoghat ki ilyen dolgokat. Megértem, hogy váltani szeretnél, de ha nem vagy őszinte, akkor a legkedvesebb orvos sem fog elküldeni vérvételre. Képzeld el ha mindenkit ok nélkül küldenének tovább.. Belerokkana a már most is nagyon instabil eü rendszer.
2017. febr. 20. 14:56
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem akartam szólni,mert nem olyan durva beavatkozás.

Lehet,hogy nem pletykálhatna,de ő pletykál. Nem szeretném fél falutól hallgatni,h "Úr Isten,mivan veled?" Stb.

És az normális,hogy az alkalmasságimat sem csinálta meg?

2017. febr. 20. 15:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Ilyen dokik vannak, tojnak a titoktartásra illetve inkább még az asszisztens szokott ilyen pletyis lenni.

Az alkalmasságit kutya kötelessége lett volna megcsinálni! Válts mielőbb.

Viszont műtét előtti vérvételre más dolgok kell kérnie, jogcím is kell, így ha kell tb-re akkor mondd el, nem úgy mint sima vérvételnél évente 1x hogy kéred.

Ha maszek csinálja akkor ő valószínű ha mondod se írja ki, hanem végeztesse el aki csinálja alapon vannak. :\

2017. febr. 20. 18:24
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi.

Igen,váltok. Ma megyek átkéretem magam. Talán beutalót is kapok.

Akihez jártam az egész családot ismeri.

Tavaj elmentem hozzá mert majd megfulladtam,fájt a tüdőm stb,aztán írt fel gyógyszert. Kiváltottam,utána néztem,hogy miket is kell bevennem. Allergia elleni gyógyszerek voltak. A 25 évem alatt soha semmire sem voltam allergiás.

Nem javult az állatotom,elmentem tüdőszűrésre és kiderült,hogy tüdőgyulladásom van.

Milyen orvos az ilyen?

2017. febr. 21. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!