Ha, a háziorvosom ad beutalót mellkasröntgenre, akkor mellkasröntgenre egy teljesen másik város sztk-jában is elmehetek azzal a beutalóval igaz? Pl: háziorvosom Budapesten rendel, de én Győrben tudok csak elmenni mellkasröntgenre
Figyelt kérdés
2017. jan. 9. 11:45
1/3 anonim válasza:
Oda mehetsz ahova a bejelentett ideiglenes tartózkodási helyed szerint tartozol. A háziorvossal azért beszéld meg a dolgot. Budapesten az országos intézetekbe akárki elmehet, de amellett csak oda mehetsz el ahova területileg tartozol. Én egy kis faluban lakom a közeli kisvárosba nem mehetek el mert a másik irányba lévő nagyvároshoz tartozom ha hasonló problémám van.
2/3 A kérdező kommentje:
Én is egy Budapest közeli kis faluban lakom , csak így egyszerübb volt a példa . Csak nekem az iskola miatt kellene a mellkasröntgen , a mai napon eltudok menni háziorvosomhoz beutalóért , de csak egy teljesen másik városban tudnék elmenni tüdőszűrőre , mivel máshova járok iskolába... és ugye hétköznap máshol vagyok
2017. jan. 9. 12:07
3/3 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a választ!!
2017. jan. 9. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!