18 éven aluliaknak az anyajegy eltávolítás ingyenes? És szülői engedéllyel lehet csak?
Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 15:53
1/9 anonim válasza:
nem tudom, de az veszélyes játék.
2/9 anonim válasza:
Nekem 3 at leszedtek 13 éves vagyok. Ingyenes volt
3/9 anonim válasza:
miért lnne veszélyes játék? veszélyesebb ha ottmarad és elrákosodik
4/9 A kérdező kommentje:
2. kérdező: és milyen módszerrel szedték le?
2010. máj. 10. 08:20
5/9 anonim válasza:
Nekem is szedték már le, 11 voltam és sajna nem emlékszem kellett-e fizetnünk. Az enyémet kivágták, nem volt annyira vészes túl lehetett élni:P
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi. :] :P
2010. jún. 27. 23:52
7/9 anonim válasza:
Szerintem most már leégetik.De ha belekaptál vagy ilyesemi akkor azonnal orvos,mert tényleg elrákosodhat!
8/9 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok és úgy volt hogy felfeküdtem egy asztalra nyomtak vagy 5 érzéstelenitő inyekciót (eléggé fájdalmas) és aztán nemtudom hogyan de levették,összevarták és 1 hét mulva kellett menni a varratot kiszedni.
9/9 A kérdező kommentje:
Értem.. most szedik le a hátamról 26-án... de mondta a sebész, hogy jól gondoljam meg, mert utána nem nagyon lehet nyaralni menni.. :S vagyis lehet, csak hát napkerülés :D de az már nem is nyaralás... :( :D
2010. júl. 15. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!