Mit tegyek ha az orvosom furcsanak tunhet, de nem hajlando velem szoba allni?
Figyelt kérdés
Egyszer ellatott, azota kezelesekre jarok igaz nem hozza, de a kezelesek lejarta utan vissza kell mennem hozza. Az ambulans lapomon szerepel, h amennyiben problema merul fel kontroll. A problema felmerult, plusz szuksegem lenne egy szakorvosi beutalora. Eddig facebookon egyeztettunk (??????!) de az uzeneteimet elolvassa, nem valaszol, kertem tole elerhetoseget de semmi. Semmi egyebet nem irtam, csak egy kerdest tettem fel a vizsgalatok kapcsan es beutalot kertem, valamint jeleztem h ujra fajdalmam van. Mar arra gondoltam, h nem is o olvassa el az uzeneteimet hanem a parja vagy mas es torli. Jeleztem kozben azt is neki, hogy amennyiben nem kivan ellatni, semmi baj, csak akkor iranyitson egy masik kollegajahoz h a kezelesek zokkenomentesek menjenek vegbe. Valasz semmi. Szamat nem tudom. Mi a teendo ilyenkor? Egyaltalan etikus e az orvos reszerol az ilyen fellepes? Az elso kezelesen egyebkent egy korrekt, megnyero modoru embert ismertem meg, es nagyon jo orvos, ezert is furcsa, h valaszra se meltat. Teendo?2017. febr. 7. 08:38
1/10 anonim válasza:
Felhívod szépen a rendelőt, mint minden nomális ember, és nem a fészen bohóckodsz, az a teendő. Google segít, ha nem tudod a telefonszámot.
2/10 anonim válasza:
Mondjuk lepj vele ERTELMES modon kapcsolatba... telefon, vagy szemelyes latogatas.
3/10 anonim válasza:
Etikus. Az nem etikus, helyesebben oltári baromság, hogy eddig szóba állt veled facebookon. A közösségi oldalak nem erre valóak, ahogy értelmes orvos a privát mobilszámát sem adja meg a betegeinek (van néhány jólelkű, de jó nagy marha orvos, aki megteszi persze, de ezt nem szabadna). Keresni hivatalos úton lehet munkaidőben. Ha van egyéb megegyezés, akkor hétvégén, munkára fenntartott telefonszámon (pl. pszichiátereknél, krízishelyzetben - hozzáteszem, itt is az ügyeletet kellene először felkeresni).
4/10 A kérdező kommentje:
Na ne egyetek mar meg! Hivtam a korhazat termeszetesen, akkor eppen mutott, vagy eppen nem voltbent, nekem meg nagy fajdalmaim voltak! Ugyeletet se mondtak meg mikor ugyelne h felkereshessem!!! Ezert kertem tole egy elerhetoseget, nem feltetlen privat szamot, elolvasta az uzenetet es nem ata meg! en is bohockodasnak tartom az fb uzengetest, meg is irtam nekk, h megszeretnem keresni, mert az fb nem erre valo!!! pontosan tudom a menetet
2017. febr. 7. 09:09
5/10 anonim válasza:
Ha tudod a menetét akkor mi a kérdésed?
Ilyet meg nem is hallottam hogy az orvossal facebookon beszélget a beteg. Jezusom
6/10 anonim válasza:
Hivogasd a kórházat. Ha kell rendelési időben félóránként. Egyszer csak bent lesz.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem értem el sehol!!! Facebookon voltam kénytelen ráírni, mert pokoli kínjaim voltak. Amúgy szokás, exem orvos, állandóan fbn rendezte a dolgokat a betegével. Nem is volt esetemben baj, az orvos írta mikor fogad stb, megnézett, megállapította, hogy baj van, aztán most meg hajkurászom, mert én is meredeknek tartom az fbn írkálást, sőt nagyon ellene vagyok, dehát nem volt más mód, nekem meg már minden perc kín. Kórházat ha 10szer nem hívtam, akkor egyszer sem. De komolyan, azon gondolkodom orvost váltok... bemegyek random most valahova és valaki lásson el :(
2017. febr. 7. 10:45
8/10 A kérdező kommentje:
Ja és slussz, hogy nem merek már az ő rendelésén sem megjelenni, mert a végén még azt hinné zaklatom vagy akármi, elképesztően kellemetlen helyzet.
2017. febr. 7. 10:46
9/10 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintem egy olyan fb üzenetben hogy "Kaphatnék egy elérhetőséget ha baj van?" nem találok kivetni valót!
2017. febr. 7. 10:49
10/10 anonim válasza:
Amúgy nincs olyan szó, hogy etikus.
Suliban ez volt az elso, amit etika órán megbeszéltünk.
Etika = erkölcstan
Etikus = nem létezo, tévesen használt, kreált szó. (erkölcstanos...)
Ezzel nem kioktatni szeretnék senkit, szimplán csak megosztom ezt az infót.
Kérdezo: nyugodtan válts orvost, és jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!