Ajánljatok nekem légyszi valami szállító céget, aki a fenekemben lévő ciszta műtétem után hazafuvaroz pestről vidékre. Taxi nem jöhet szóba, mert járni is necces lesz, nem hogy ülni :D Vannak tapasztalataitok esetleg?
Figyelt kérdés
#betegszállítás #betegtaxi
2016. máj. 5. 14:03
2/5 anonim válasza:
Én egy nagyon normális betegszállító céggel vitettem magam haza, az aranyszivambulance.hu-val. Mentőautó volt, így tudtam benne feküdni (én se tudtam ülni, csigolya miatt). A kocsi klímás volt, a mentő ápoló srác pedig hatalmas arc volt végig szórakoztam az utat hazafelé :)
3/5 anonim válasza:
a kórházban is érdeklődhetsz, hátha szerződésben vannak betegszállító céggel.
még az is lehet, hogy a pesti és a helyi/körzeti kórház között hivatalból megoldják az "áthelyezést".
4/5 anonim válasza:
tapasztalat: ülj rá, használd.
ne kíméld!
(egy crohn beteg)
5/5 A kérdező kommentje:
köszi, megoldódott. A kórháznak nem volt szerződött betegszállítója, de ez az Aranyszív korrekt volt, sztem ő lesz a befutó
2016. máj. 6. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!