Nem merek egyedül elmenni a háziorvoshoz. Mit tegyek?
14 éves lány vagyok, ma megyek orvoshoz először egyedül. Eddig vagy anyukám, vagy nővérem kísért el. Nem tudom miért, félek egyedül bárhova is menni, legyen az bolt, orvos. A fogorvoshoz el merek egyedül menni, de szeretem ha anya ott van, mert ő köszön el helyettem. :D Mert ugye az érzéstelenítőtől elzsibbad a szám, és nem tudok beszélni, az meg illetlenség ha nem köszönök el.
Visszatérve a háziorvoshoz, nem tudom mit kell csinálni. Annyit tudok nagyjából, hogy bemegyek a rendelőbe, ha van ott valaki megkérdezem ki után megyek, (mert nem sorszámos rendelőnk van) de nem tudom hogy mennyek be. Bekopogok és benyitok, vagy kopogás után kijönnek mint a suliba? Azután meg ugye ott van a helyettes vagy ki (:D) és ott mit kell csinálni? Anya mindig ilyen papírokat írat alá vele. Azutáni teremben ott a doki, ott tudom mit kell csinálni, elmondom mi a bajom, bepötyögi a számítógépébe, receptre felír gyógyszert, meghallgatom mit tanácsol és jövök ki. De amikor kijövök anya még mindig a papírokat firkálja :DD És amúgy 3 teremből áll az egész, 1 a váró, 2 ahol az asszisztens van, 3 ahol a doki. Az 1. teremben van fogas, ott hagyjam a kabátom? Sosem merem sehol sem hagyni mert félek hogy elcsórják valamim :'D Meg viszek könyvet is, nem merem ott hagyni :D Bevinni meg nem hiszem hogy be kéne.
Segítsetek légyszi. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!