Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kemoterápia esetén hogyan,...

Moncsika1108 kérdése:

Kemoterápia esetén hogyan, milyen módszerekkel enyhíthetők a rosszullétek? Mit egyen, igyon?

Figyelt kérdés
anyukámnak kemót kell kapnia kb két hét múlva lesz az első. Szeretnék infókat kapni, hogy addigra be tudjam szerezni azokat a termékeket, amik segíthetnek.Áttétes több helyen gondolom elég erős kemó lesz.

2017. febr. 5. 10:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is jövőhéten kezdem a kemót! Nekem Bérescseppet mondtak és flavin termékeket abból a gyümölcs koncentrátumot ajánlották a legjobban sokan esküsznek rá! De olvastam a Dr Dávid Tamás féle Trópusi Teakeverékről is .. bár én nem rendeltem nem merek de viszont ahogy el néztem elég jókat írnak róla .. és olyat is találtam h Cannabis olaj azt viszont rendelnék mert rengeteg pozitív vélemény van de sajnos itthon még nem legális aztán a netről kitudja mit küldenének ki ! A doktorok viszont azt mondta semmit ne szedjek csak rengeteg gyümölcsöt zöldséget fogyasszak mert ezek az immunerősítő szerek el nyomják a kemó hatását... hát nem tudom !
2017. máj. 5. 14:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Csak amit az orvos javasol. Semmi mást. Az előző válaszoló által említett "Dr." Dávid Tamásról meg csak ennyit: [link]
2017. máj. 21. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!