Gyomortükrözés lidocain nélkül? Átéltem, iszonyú volt!
Meg tudom érteni az érzést! Én is átestem gyomortükrözésen, csak nekem fújtak a nyelvemre lidocaint! Úgy is életem egyik legszörnyűbb eseménye volt, 2009 augusztusában, 19-majdnem-20 évesen!! :S :(
20/L
Nekem is fűjtek a torkomba' biztos kicsit neked is fújtak, különben egyáltalán nem tudták volna levezetni az eszközt.
Ezzel együtt is szörnyű volt,végig rugdaltam a lábammal, pedig magam is szakmabeli lennék..
Hát...Én ma voltam ilyen vizsgálaton először, és iszonyat rossz volt...
Először is: nem adtak semmiféle érzéstelenítőt (se lidokain, se bódítás)...Képzelhetitek !!!
Egyfolytában öklendeztem, patakokban folyt a könnyem, disznó-röfögő hangot adtam ki (elég ciki volt).
A csövet még mindig a garatomban, és a nyelőcsövemben érzem...A vizsgálat maga 2-3 perc volt ! Ki lehet bírni, csak az volt a rossz mondták, hogy ne nyeljek, de valahogy nyeltem közbe, nehéz ilyenkor orron át lélegezni!
De szerencsére nem találtak semmi rosszat...
Írtak fel erős gyógyszert, és ha az se segít, irány a béltükrözés :S
Csak gyógyuljak meg !
Korábban (10 éve) lidokainnal csinálták és vékonyabb eszközzel. Egyet, talán kettőt öklendeztem és abszolult nem éreztem semmi rosszat.
A napokban voltam ismét, háát borzalmas volt, se lidocain se semmi. A folyamatos öklendezéstől és böfögéstől kétszer nyomták le a nyavalyás csövet újjal rásegítve ráadásul még biopsiát sem tudtak venni az állandó öklendezéstől. Majdnem megfulladtam a nyálamtól, utólag pedig megjegyezte az asszisztens hogy legközelebb azért csak szóljak hogy fújjanak lidocaint...Nem írom a dokinő nevét, mert azért tényleg nagyon jó és függetlenül ettől jól megtükrözött.
Soha többet lidocain nélkül!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!