Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hol találok sebészt aki hamar...

Hol találok sebészt aki hamar elvégzi az epeműtétet?

Figyelt kérdés

Epekövet állapítottak meg, Vasárnap óta szinte semmit sem tudok enni 2 kekszre is begörcsöl. Több éve vannak már panaszaim meg is vizsgáltattam, de akkor nem találtak semmit, többszörösen megtört hólyagra fogták a néha előforduló görcsöket.

A terhességem után viszont egyre sürübben lettem rosszúl és egyre tovább tartottak a görcsök.

Vasárnap egész nap és még Hétfőn is vacakul voltam, elmentem a sebészetre és az egész epehólyag tele van apró borsnyi kövekkel, és törmelékkel, mivel nincs gyulladás ezért nem műtenek.

Kértem időpontot műtétre (legyen ennek már vége!!!) OKTÓBER közepére kaptam!!!!!!

Mit csináljak addig, éljek 3-4 szem kekszen!! Van egy 2 éves fiam akit el kell látnom, és törődnöm kell vele!!

Ha tud valaki sebészt kérem írjon!

Fizetnék is érte bár anyagi kereteim elég szűkösek!

2010. máj. 6. 12:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!