Laparoszkópos epeműtétet hol érdemes csináltatni?
Sziasztok!
Sok apró epekövem van ami görcsöket okoz. Sajnos a terhesség alatt alakultak ki. Szeretném magamat megműtettni Laparoszkoposan mível vállalnék még egy babát, de sajnos így nem lehet a kövek miatt. Légyszi ha valaki tud egy jó orvost, korházat írjon!
Úgy kb. 150-200 ezer forintot tudok rászánni.
Köszönöm a válaszokat!
Szia!
Nekem másfél éve vették ki Gyulán.De Orosházán is csinálják.Nem tudom,hogy mennyire vannak messze tőled a kórházak.Én Gyulát ajánlani tudom,engem ott műtöttek,laparoszkópiával.Ha van kérdésed,szívesen válaszolok a két kórházról :)
Először is köszönöm a válaszoka!
Sok apró azt jelenti, hogy kb. 40-50 db. de bármikor beékelődhet!
Voltm már olyan görcsöm a mi este 8 kor kezdődött és reggel 4kor az ügyeleten voltam, mert nem bírtam!
Üdv
Nem igazán értem, hogy miért kéne érte fizetni?
A házi orvosodhoz elmész, megmondod neki, hogy epegörcsöd volt, ultrahang, és ott a dokival kellene beszélned, hogy sűrűn görcsölsz...
Teljesen mindegy, hogy mitől keletkeztek, a lényeg, hogy tényleg bármikor elindulhat és elzárhatja a vezetéket.
Én nem is tudtam, hogy kövem van, egy este begörcsölt a gyomrom, semmi nem használt, elmentem ügyeletre, ott sejtették, hogy epegörcs lehet, tovább küldtek kórházba, ott ultrahang, és igaz, hogy másnap, de úgymond sürgősséggel megműtöttek, kikapták az epehólyagomat, laparoszkopós volt.
Sztem próbáld a házi dokit először, hátha nem kell fizetni!
Szia! köszi a választ!
Röviden: állítólag gyulladt hólyagot nem műtenek, tehát meg kell várnom, hogy elmuljon a görcs. Nálunk Tapolcán kb. 3 hónapos a várakozási idő UH-ra így a saját magam kellett megfiztenem az Uh-t hogy kiderüljön tényleg köveim vannak! Miután begörcsöltem, az ügyeleten mondták, hogy meg kéne magamat nűtetni, de nem költek sehova!
Ja a Veszprémi korház van a közelemben, de meradjunk annyiban, hogy nem sok jót hallottam róla!
Üdv
Sajnálom, hogy így van! Én is begörcsöltem, infúziót adtak, és kikapták! Gondolom az enyém is gyulladásban lehetett...
Van pár betegségem, és tudom mi a fájdalom (4 gerincműtét), de sztem az epegörcsnél nincs rosszabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!