Hogyan lehet ilyen gonosz és felelőtlen egy orvos?
Az ilyennek mint te kérdező kellene elkapnia egy halálos betegséget, hogy az emberiségnek az ilyen söpredékei ne éljenek
De sajnos kellenek még az ilyen agyatlan senkik a világba
A het kerfese jot nevettem koszonom
Halalos virusos tudogyulladas antibiotikumos kezelese.
Antibiotikum virusra hatastalan bumm
Csak hogy lássátok milyen kedves dolgokat ír privát üzenetben a kérdező:
Ne aggódj te hamarabb elpatkolsz ha nem intéz el valaki hamarabb 😜
Küldő: CHH3
Címzett: Ismeretlen válaszoló
Időpont: ma 16:51
Előzmény: A kérdésre írt válasz: Hogyan lehet ilyen gonosz és felelőtlen egy orvos?
"Az ilyennek mint te kérdező kellene elkapnia egy halálos betegséget, hogy az emberiségnek az ilyen söpredékei ne éljenek De sajnos kellenek még az.."
Téma: dögölj meg
Az üzenet: remélem rákot kapsz.
De buta vagy bameg :D
Két éve az akkor hétéves gyerekem hozta haza a suliból a fertőző tüdőgyulladást, és képzeld, antibiotikumot szedett rá. Nem értem ezt az állandó picsogást amúgy az antib. miatt, azért ez nem olyan borzasztó dolog, ha kell, akkor kell.
Nem halt meg amúgy senki, és kórházban sem volt :D Két hétig itthon hesszelt, mire meggyógyult, én elkaptam tőle, de csak mert én puszilgattam mindig, meg vele aludtam párszor. A férjemnek speciel semmi baja nem lett. Én meg két hétig szintén itthon voltam tüdőgyuszival, kaptam rá gyógyszert, és utána semmi bajom nem volt. Mondjuk a gyerekorvos lecseszett, hogy ne csókolgassam a tüdőgyulladásos gyereket, mert ez fertőz, de kb. ennyi, szó nem volt róla, hogy ezt mindenki el fogja kapni, aki vele egy légtérben van.
Ez azért messze nem egy olyan dolog, amiért karanténba kellene zárni valakit. Azt csak a nagyon csúnya járványos betegségeknél lehet megtenni. A kórház meg nem az olyanok számára van, akik képesek otthon kúrálni magukat, és csak azért mennének be, mert a családtagjaik kényesek, meg mer előre kijelentik, hogy ők nem hajlandóak antib-t szedni, ha megbetegszenek. Mondjuk az a te bajod, ha nem szeded, hát úgy kell neked.
Aztan panaszkodtok sok a korhazi fertozes es sok a rezistens szuperbaci
Meg mereg draga es ocska az eu
Ha egy mezei tudogyulladassal korhazba lebzselnek az emberek foglaljak a draga agyat es a szemelyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!