Nem tudom mozgatni a lábujjaim SEGÍTSÉG!?
04.23. pénteken elrepedt a lábtőcsontom a kis és a mellette lévő lábujjam mögött. a fájdalom már enyhült, és tegnap észrevettem hogy nem tudom mozgatni a 4 kis lábujjam, csak a nagyot. Amit még tudni kell, hogy nem volt gipszelve, mert az érettségi és a ballagás miatt nem adott az orvos gipszet. pihentetnem kellett, meg faslizni, borogatni fastum gél, bioptron lámpa stb....
04.28. óta napi egy hasfal injekciót kapok véralvadás ellen.
mivel muszáj járnom, ezért az orvos utasítására csak sarkon járok egész nap, nem tudom ez befolyásolja-e hogy miért nem mozognak a lábujjaim.
probálom mozgatni, de nem mozdul. nem is fáj, csak ilyen bizsergést érzek amikor mozgatni próbálom a kislábujj melletti lábujjam körül.
valaki tudna segíteni hogy ez most baj-e vagy vele jár vagy mégis mi történik, mert csak május 12.-re van kontrollom kiírva, de most eléggé meg vagyok ijedve.
köszönöm szépen!
hé s3ggfej egy szoval nem irtam hogy nem érzem
a normális válaszolóknak meg nagyon köszönöm az eddigi segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!