Mit csináljak a fülzúgással?
Figyelt kérdés
3-szor is voltunk már fül-orrgégészeten adtak gyógyszert de nem vált be. 9 hónapja zúg a fülem.2010. máj. 3. 21:08
1/8 anonim válasza:
Ne igyál kávét és ne stresszeld magad, nekem is zúg már több éve. Van mikor kevésbé, van mikor jobban.
Én nem tudok ezzel mit tenni.
Annyi hogy ha pl kólázom, vagy energiaitalt iszok, akkor jobban zúg. Sőt a legjobban a zöldteától, amit lehet kapni üvegben boltban. Sztem abban annyi a koffein, mint 20 liter kólába.
3/8 anonim válasza:
Zajgenerátort is írnak fel receptre, ez segíteni szokott. Előtte vizsgálat kell.
4/8 anonim válasza:
hogy értitek a zúgást?? mert nekem is fülbajom van..
ez az a csilingelő hang csak?
5/8 anonim válasza:
Ha semmi más nem segít, fordulj craniosacralis terapeutához. Drága, de ha megszabadít tőle, megéri.
6/8 A kérdező kommentje:
12 éves vagyok
2010. máj. 6. 10:12
7/8 anonim válasza:
A magas vérnyomás egyik tünete lehet a fűlzúgás, bár te még ehhez nagyon fiatal vagy. Menj el egy kivizsgálásra!
8/8 anonim válasza:
A zajgenerátorok hatása sajnos csak ideig-óráig érezhető.
Érdemes lenne az immár hazánkban is elérhető akusztikus neuromodulációs kezeléssel megpróbálni a kezelést, nagy eséllyel kezelhető.
Üdv!
egy fül-orr-gégész
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!