Psyganng kérdése:

Mi lehet velem?

Figyelt kérdés
Egy hónapja érzek szinte egésznap szúró/szorító érzést a mellkasomban. Voltam mellkasröntgenen ott jók voltak az eredményeim. Ezután elmentem kardiológiára ahol nemmondtak semmit. Orvos megállapította hogy idült bronchitisem illetve enphysema áll fent a tüdőmben(ezt érzem is). Tüdőgondozóba januárba megyek. A szívemre írt fel concor cor 1.25mg illetve panangint. Mindegyikből 2x1 naponta. De továbbra sem múlt el. Hozzáteszem már 2x voltam kardiológián,egyszer sem tudott diagnózist felállítani az orvos.

2016. dec. 23. 14:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha emphysemád van,akkor gondolom,hogy már nem 20 éves vagy. A kardiológián csináltak terheléses EKG-t?
2016. dec. 23. 14:10
 2/3 A kérdező kommentje:

Januárba töltöm a 19et.

Nem. Sima ekg volt csak

2016. dec. 23. 14:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a helyedben kérnék terheléses EKG-t,ha az állami kardiológia nem akarja megcsinálni,akár egy magánorvost is keresnék miatta,mert a szív vérellátásának zavarát a sima EKG nem mindig jelzi,visznt a panaszaid hátterében állhat ez és később ebből lehet infarctus.
2016. dec. 23. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!