Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Neurológián mi fog velem...

Neurológián mi fog velem történni? :c

Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta (9) fáj a fejem mondhatni elég durván, migrén szerű, de eddig már 2-szer voltunk vérvételen és semmit sem találtak, szemészeten is minden rendben. Kaptam egy beutalót neurológiára és hát félek:P

2016. nov. 30. 13:25
 1/6 A kérdező kommentje:
(16L)
2016. nov. 30. 13:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Csak tippelem, hogy megvizsgálják az idegpályákat, megkopogtatják a reflex helyeket, megnyomogatják, megtapogatják, megnézik szimmetrikus-e minden, vázrendszer, csontok, stb. Csak tipp.
2016. nov. 30. 13:27
 3/6 anonim ***** válasza:

CT és EEG szerintem alap ilyen esetben. De egyik sem fáj.

Agyi gerincvelői folyadékot is csapolhatnak. Az sem fáj csak kellemetlen meg nem szabad megmozdulni közben.

Majd megmondja a doki, mi a szükséges. Mert hiába kopogtatnak rajtad attól nem fog kiderülni mitől fáj a fejed. Tünetként jelentkezhet ha éppen nem tágul a pupillád vagy nem ráng a lábad, de akkor is be kell nézni a buksiba mi a szitu!

2016. nov. 30. 14:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Semmi fajdalmasat. Csukott szemmel kell setalni, reflexeket nezik, a pupillakat, meg kell erinteni az orrod, a terdeid, kovetni kell szemmel az orvos ujjat, ilyenek. Meg inkabb beszelgetes az egesz, sokat kerdeznek.
2016. nov. 30. 14:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem, és CT-nél az nagy probléma, hogy viszonylag sok a fém a fülemben?:D (piercingek)
2016. nov. 30. 14:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Ki fogják szerintem vetetni addig amíg megcsinálják. De lehet, hogy nem, ezt nem tudom megmondani.

Minden esetre tényleg nem fáj, csak csöndben mozdulatlanul köll feküdni, míg kerreg körülötted egy nagy izé. Annak rossz csak, aki nem bírja a bezártságot. Mondjuk ezt nem rögvest azonnal szokták ott megcsinálni, ha nem sürgős akkor rendszerint várni kell Ct-re, meg időpontot kell foglalni. De majd ezt is elmondják a neurológián.

A EEG-n meg ilyen tappancsos sapival nézik az agyhullámokat, az se fáj, csak vicces. Azt nekem ott rögtön megcsinálták.

2016. nov. 30. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!