Neurológián mi fog velem történni? :c
CT és EEG szerintem alap ilyen esetben. De egyik sem fáj.
Agyi gerincvelői folyadékot is csapolhatnak. Az sem fáj csak kellemetlen meg nem szabad megmozdulni közben.
Majd megmondja a doki, mi a szükséges. Mert hiába kopogtatnak rajtad attól nem fog kiderülni mitől fáj a fejed. Tünetként jelentkezhet ha éppen nem tágul a pupillád vagy nem ráng a lábad, de akkor is be kell nézni a buksiba mi a szitu!
Ki fogják szerintem vetetni addig amíg megcsinálják. De lehet, hogy nem, ezt nem tudom megmondani.
Minden esetre tényleg nem fáj, csak csöndben mozdulatlanul köll feküdni, míg kerreg körülötted egy nagy izé. Annak rossz csak, aki nem bírja a bezártságot. Mondjuk ezt nem rögvest azonnal szokták ott megcsinálni, ha nem sürgős akkor rendszerint várni kell Ct-re, meg időpontot kell foglalni. De majd ezt is elmondják a neurológián.
A EEG-n meg ilyen tappancsos sapival nézik az agyhullámokat, az se fáj, csak vicces. Azt nekem ott rögtön megcsinálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!