ELTÖRTEM A HIGANYOS LÁZMÉRŐT?!
Figyelt kérdés
mit csináljak? hozzá is értem a higanyhoz. Lesz tőle vmi bajom?2016. dec. 22. 22:48
1/7 anonim válasza:
Ha nem taperolod nem lesz semmi! Egy papír darabbal szedd össze, piszkáld rá és dobd ki! Ennyi :-)
2/7 anonim válasza:
Ja, és azért moss jól kezet! De ennyitől semmi bajod nem lesz!
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
Már az idegtől haltam meg majdnem :D
2016. dec. 22. 22:52
4/7 anonim válasza:
Ha tudod, hogy merre gurultak el a higanycseppek, akkor azt a részt szórd fel kénporral (vegyszerboltban kapható) és naponta párszor söpörgesd ide oda, hogy biztosan elvegyüljenek (nem mérgező higanyszulfid keletkezik), 2-3 nap után porszívózd fel és a porzsákkal együtt dobd ki a kukába. Addig ne tartózkodj abban a szobában.
5/7 A kérdező kommentje:
hát, a hálószobában történt, szóval ez aligha kivitelezhető, hogy ne menjek be oda. :(
2016. dec. 22. 23:14
6/7 anonim válasza:
Ha nincs szőnyeg, akkor vadászd össze a higanyt, simán menni fog. Bár gondolom ezen már túl vagy. Ha van szőnyeg, akkor ne porszívózd ki, mert azzal szétgőzölögteted a higanyt a lakásban, hanem tekerd fel, vidd ki és alaposan verd ki (a szőnyeget...). Alaposan szellőztes ki. Semmi bajod nem lesz.
7/7 anonim válasza:
A kénpor semmit nem ér... Szedd össze papírral, ne piszkálj hozzá, ne szagolgasd és nem lesz bajod tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!