Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ezzel a "sérüléssel" orvoshoz...

Ezzel a "sérüléssel" orvoshoz kellene menni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A tegnapi napon az egyik bevásárlóközpontban beleléptem egy olyan rajzszög szerűségbe, amikkel a ruhákra rakják azt a lopásgátlót. A cipőm felfogta a nagyját, de azért éreztem a szúrást, 2-3 mm mélyen biztosan megsértette a lábamat, de abszolút nem vérzett, 1 csepp sem jött ki rajta. Rá 1-2 órára bekentem betandine-al, de csak 1x (most kenem be éppen másodjára). Ma egy picit fáj, ha rálépek.

A kérdésem az lenne, hogy el kéne mennem az ügyeletre oltásért? Szándékosan itt kérdezem meg, hiszen hajlandó vagyok túlreagálni a dolgokat.

Köszönöm szépen a segítséget.

2016. dec. 22. 15:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak továbbra is fertőtlenítsd és ha nem fog begyulladni, szerintem, nem szükséges az orvos.
2016. dec. 22. 16:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem szükséges. Esély sincs rá, hogy bármilyen fertőzést összeszedj így, mert csak bőrsérülés történt. Nyugi :)
2016. dec. 22. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!