4 nap múlva veszik ki a garatmandulámat, van rá esély hogy addigra meggyógyuljak?
Figyelt kérdés
4 nap múlva veszik ki a garatmandulámat, és kb 5 napja beteg lettem. Köhögtem és náthás voltam de nem nagyon hanem kisebb mértékben. Teát ittam és strepsils cukorkát szopogattam. Ma már csak reggel kellett az orrom kifújni. Köhögni csak akkor köhögtem amikor futottam. Így meg műtenek? Illetve van rá esély hogy meggyógyulok?2010. máj. 2. 19:32
1/1 anonim válasza:
ez az orvostól függ, de mindenképpen mond meg neki, hogy megbetegedtél. egy ismerősöm belázasodott, és úgy nem műtötték meg. enyhe betegségnél nem tudom hogyan fognak lépni.
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!