Altató feliratása?
14 évesen nagyon nem lenne jó ha rászoknál az altatóra.
Mi az oka az álmatlanságodnak? Valami bánt, vagy nem mozogsz eleget, nem vagy a levegőn, későn vacsorázol, rossz az ágyad, túl hideg-vagy meleg a szobád? Ezernyi oka lehet, ezt kellene tisztázni.
Esetleg igyál este citromfű teát, az enyhe nyugtató, lehet attól el tudsz majd aludni és feküdj le korábban.
2-es köszönöm!
1-es semmi sem bánt mert mondhatni normális magán életem van, mozgok én eleget, heti 4-5 edzés mivel lovaglok, ebből kifolyólag napi 2-3 van hogy 4 órát is vagyok levegőn. Az ágyam nem rossz, szeretek benne aludni, kényelmes és puha. Nem vacsorázok későn 5-6 körül, de van hogy nem is kívánom a vacsorát. A hőmérséklet is tökéletes számomra, mivel saját magam állítom. Azt a citromfű teát már bróbáltam de nem segített! Próbáltam mást is de sajnos semmi sem. Este 8 óra körül ágyban vagyok már. 9-10 körül próbálok elaludni, de semmi, forgolódok az ágyban és hajnalban valamikor bealszom. De azért neked is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!