Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Altató feliratása?

Altató feliratása?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy altatót hol tudnék feliratni? Mivel ma voltam orvosnál és elmondtam neki hogy egy jó fél éve alig bírok aludni normálisan. Hajnali 2-3 körül elalszok 3-4x minimum felébredek és reggel 6-7 körül meg már kelek. Nap közben nagyon fáradt vagyok, és meg is látszik rajtam. Miután ezt elmondtam az orvosnak kiröhögött és azt mondta ez csak bebeszélem magamnak. Pedig anyuval beszéltemmeg hogy elmegyek feliratni valami gyenge altatót, vagyis inkább ő küldött el, mivel ez már nagyon nem jó. Se nekem, se neki. 14 éves lány vagyok. A segítséget előre is köszönöm!
2016. dec. 2. 15:59
 1/3 anonim ***** válasza:
94%

14 évesen nagyon nem lenne jó ha rászoknál az altatóra.

Mi az oka az álmatlanságodnak? Valami bánt, vagy nem mozogsz eleget, nem vagy a levegőn, későn vacsorázol, rossz az ágyad, túl hideg-vagy meleg a szobád? Ezernyi oka lehet, ezt kellene tisztázni.

Esetleg igyál este citromfű teát, az enyhe nyugtató, lehet attól el tudsz majd aludni és feküdj le korábban.

2016. dec. 2. 16:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki a Sedatif Pc-t. Vény nélkül kapható, nem okoz függőséget. Sima nyugató és altató. Kisbabáknak is lehet adni, szóval gondolhatod hogy egyáltalán nem durva gyógyszer.
2016. dec. 2. 16:42
 3/3 A kérdező kommentje:

2-es köszönöm!

1-es semmi sem bánt mert mondhatni normális magán életem van, mozgok én eleget, heti 4-5 edzés mivel lovaglok, ebből kifolyólag napi 2-3 van hogy 4 órát is vagyok levegőn. Az ágyam nem rossz, szeretek benne aludni, kényelmes és puha. Nem vacsorázok későn 5-6 körül, de van hogy nem is kívánom a vacsorát. A hőmérséklet is tökéletes számomra, mivel saját magam állítom. Azt a citromfű teát már bróbáltam de nem segített! Próbáltam mást is de sajnos semmi sem. Este 8 óra körül ágyban vagyok már. 9-10 körül próbálok elaludni, de semmi, forgolódok az ágyban és hajnalban valamikor bealszom. De azért neked is köszönöm!

2016. dec. 2. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!