Anyajegy eltávolítása esetén mikorra gyógyul be a bőr?
Figyelt kérdés
Januárban kellett a mellkasomról eltávolítani 1 anyajegyet és még mindig nagyon csúnya a helye, nem használ az orvos által felírt gél. Forduljak magánorvoshoz?Nyár miatt aggódok, hogyha leég mi lesz, sebtapasz ugyanis úgyis leázik majd róla, nem tudom majd mivel védeni.2010. ápr. 30. 15:05
1/4 barbicaaa válasza:
kb 1 két hét és már nem is nagyon látszik anyukámnak szedtek 1x le mer nagy volt neki és fájt miután leszedték még aznap haza is jöjhetet és 1 hét múlva nem is látszott neki!!remélem tudtam segiteni!!
2/4 anonim válasza:
1. Mindenképpen használj magas fényvédőfaktorú krémet (50-est vagy 100-ast!)
2. Létezik vízálló sebtapasz (ami tényleg nem ázik le): kérdezd meg a patikában), illetve olyan, ami folyékony, rá kell kenni a sebre, és ha megszáradt, már mehetsz is a vízbe.
3. Ennyi idő után azért mindenekelőtt megmutatnám akár ugyanannak a dokinak, akár egy másiknak (nekem egy bőrgyógyász hozta helyre, amit a sebész elrontott...). A Te tested, Te tudod a legjobban, ha nem stimmel valami vele.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeket, ma mentem vissza a kórházba, mert pár napja begennyesedett és fájt. aztán kiderült, hogy hegesedésre hajlamos a szervezetem, aztán majd fagyasztani kellesz a sebet, ha begyógyult:(
2010. máj. 7. 15:14
4/4 anonim válasza:
Hogy van a sebed? (A fényvédelmet ne felejtsd a teljes gyógyulás után még 6 hétig!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!