Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Vérvételre éhgyomorral kell...

Vérvételre éhgyomorral kell menni, ha a következőket vizsgálják? (többi lent)

Figyelt kérdés

Ezeket vizsgálják majd: vas, vastelítés, kvantitatív vérkép, kvalitatív vérkép, süllyedés.

Köszönöm, ha valaki válaszol! :) Eddig mindig éhgyomorral mentem, de olyankor mindent vizsgáltak, nem csak azt az egy pár dolgot.

2016. nov. 22. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
ugyanúgy éhgyomor, de sima vizet igyál előtte.
2016. nov. 22. 20:58
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
Vérvételre mindig éhgyomorral kell menni, akármit néznek. Előtte lehet inni vizet esetleg cukrozatlan teát, de inkább a vizet tanácsolom).
2016. nov. 22. 20:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat! :)
2016. nov. 22. 20:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell mindig éhgyomorra menni, mivel sok mindent egyáltalán nem befolyásol az étkezés. Vércukor miatt kell éhgyomorra.

De pl. amikor kórházban vettek tőlem vért többször is, akkor tök mindegy, hogy ettem vagy sem. Vérsüllyedést nézték.

Ha nem mondták el, akkor menj éhgyomorra, azzal nem lőhetsz mellé.

2016. nov. 22. 21:07
 5/5 anonim ***** válasza:

20:59!

Nem mindig kell éhgyomorra menni akkor kell ha a cukrodat nézik!!!!! Én Budapestre járok vérvételre mivel ki derült egy betegségem ezért fél évente megyünk és ott mondta a kezelőorvosom hogy nem kell nekem éhgyomorra menni mert nem a cukromat nézik.

2018. júl. 11. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!