Mi van a lábammal? Bővebben alul
Kb 8 éve volt egy autóbalesetem, akkor voltam 12 éves, eltört a jobb lábam, 2szer műtöttek, platinát tettek bele, utána 1 évig kontrollra jártam, és gyógyultnak nyílvánítottak.
Utána nemvolt semmi problémám egészen mostanáig ... kb egy hónapja kegyetlenül elkezdett fájni a térdemnél, legugolni alig tudok a fájdalomtól, és ahogy mozgatom a térdem úgy fáj, és hha lépek, akkor olyan mintha hátraakarna csuklani a lábam:S
Mi lehet a baj? Vagy mihez kezdjek? Menjek egy RTGre?
a platinát első műtétemkor tették bele, és rá fél évre szedték ki, szval az biztos nemlehet a baj.
Vki tud segíteni?:(
Menj el a sebészetre (sima sztk-s rendelés is tökéletes)és mondd el a dokinak ugyanígy, ahogyan itt leírtad. Ő majd megvizsgál, ha kell, készíttet rtg-t is és eldönti, hogy mi a bajod és hogyan lehet kezelni. Innen, a netről, látatlanban biztosan nem fogsz más választ kapni.
Fel a fejjel, hamar meggyógyulsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!