Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Lábujj törés valószínű?

Lábujj törés valószínű?

Figyelt kérdés
Ma véletlenül belerúgtam a falba, és a lábujjam belilult. Valamint a körmöm alatt lévő rész felrepedt. Érdemes elmenni dokihoz vagy egy egyszerű zúzódás lenne?
2010. ápr. 27. 17:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha ráállsz mennyire fáj ill. egyáltalán rá tudsz állni? Lehet csak megrepedt a csont,kérhetnél beutalót röntgenre,az biztosabb lenne. Ha fájdogál akkor hideg vizes ruhával borogasd,hátha enyhül és csak zúzódás.
2010. ápr. 27. 17:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Igazából elmehetsz megröntgeneztetni, de ha el is van törve, a pihentetésen - borogatáson kívül nem tudnak mást csinálni vele...
2010. ápr. 27. 18:00
 3/9 A kérdező kommentje:
ha ráállok akkor egészen kibírható fájdalmat érzek szóval járni tudok csak kicsit sántítva
2010. ápr. 27. 18:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Amikor én eltörtem a lábujjam ordítottam vagy 2 óráig igaz nekem két helyen tört el Azt meg fogod érezni ha eltört ha 1-2 óra múlva már alig fáj akkor szerintem nem tört el
2010. ápr. 27. 20:22
 5/9 Zeck1 válasza:

Helló!

Én is igy jártam, tegnap bele rúgtam véletlen az ágy sarkába és recsent egyet, de nem nagyon fáj amikor mozgatom akkor fáj de elviselhető, mit csináljak vele szerintetek???

azt ajánlották hogy fáslifal tekerjem körbe és hagyam úgy egy ideig és borogassam, szerintetek jó ötlet??

2010. júl. 25. 09:43
 6/9 Zeck1 válasza:
jah és bedagadt és lilul.
2010. júl. 25. 09:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Velem is sűrűn előfordul hogy belerúgok az ágy lábába. :) Elég csak borogatni,ha eltört volna egyáltalán nem tudnád mozgatni,meg lenne dagadva stb.
2010. júl. 25. 16:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát ha eltörne akkor igencsak ordítanálXD
2010. júl. 25. 21:19
 9/9 milili ***** válasza:
én is bevertem az ágyam lábában és tegnap óta iszonyúan fáj
2011. júl. 28. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!